Vi tager til Sverige 2 gange i år, hvis du vil med skal du reserver disse dato

Hej med jer,

Lørdag den 18.Juni tager vil til Råå Musseet, stævne med vores venner fra Malmö klubben, er fra kl.10-16. Vi mødes kl.07.30 og kører kort efter( så være i god tid, eller give mig besked om du ville med) ved søen og samler os i nogle biler og kører til rastepladsen ved shell i malmö og spiser morgenmad sammen. Tag noget kaffe med klubben giver resten.

Vi tager hjem igen efter kl. 16, direkte mod søen. Dem som ville deltage må gerne giver mig besked, så opretter jeg en gruppe i weshare appen så vi kan dele udgifterne for bro og benzin.

Tirsdag den 30. Augugust besøger vi vores venner i Malmö ved deres sø ved afkørselen ved Ydstad, Nærmer info kommer. Også her kan vi samler os ved søen  kl. 16.15-30 så kører vi der efter, tilmelding ville være dejligt, og kører sammen så det bliver billigst muligt for alle, vi tager weshare appen igen, hvis du ikke kender denne app sig bare til så skal vi nok forklarer om denne app. Er meget nemt.

hilsen

formanden