Byggeprojekt 202?-? Multi jet redninsgskib

Forbilledet for Multi Jet Boat er en svensk lodsbåd, der også fungerer som redningsfartøj.
Under udviklingen af modellen er forbilledet kun brugt som idégrundlag, for derved kan modelbyggeren selv udvikle sin model efter egne ønsker. Modellen kan dermed blive til flere forskellige typer skibe: Kystvagt, Politi, Redning etc. Der medfølger mange forskellige slags dekoreringsmærker i byggesættet.
De CNC-fræsede ABS-dele gør det muligt for den mindre øvede modelbygger at opnå et godt resultat. Rælingen er opbygget af laserskårede ABS-dele og skal dermed ikke loddes. Vinduerne laves af dekoreringsmærker, som påsættes overbygningen, og det giver de rigtige vinduesprofiler.
Det dobbelte vandjet-drev giver modellen masser af fart.
I modellen er der også rigeligt med plads til lysmodul og lydmodul (anskaffes særskilt).

Sættet indeholder
Byggesættet er udviklet efter de nyeste konstruktionsmetoder med brug af 3D CAD programmer og CNC-fræsede og laserskårede dele. Skrog, dæk og overbygning er i støbt ABS og CNC-behandlet. Mange dele – herunder dæksdele og ræling – er laserskårede ABS-dele. Fittingssæt, der består af bl.a. mast, antenne, lanterner, horn, pullerter, anker, redningsbælter m.m., medfølger. Laserskårede trædele til montering af R/C-udstyr, to vandjet-drev, to kraftige serie 600-elmotorer, motorkoblinger, ror-dele, metaltråd, klæbebånd, dekorering og samlevejledning på tysk, engelsk og fransk, tegning.

set hos modelskibet for 2.300,-kr.

R/C funktioner
– Rorsystem
– Motorstyring (KUN trinløs fremad)
– Vending af vandjetdrev (aht. bak-funktionen)
– Yderligere funktioner efter modelbyggerens ønsker

Modellen kræver et radioanlæg med mindst 3 kanaler.

Dimensioner
Længde (mm) 665
Bredde (mm) 225
Højde (mm) 325
Deplacement (gram) 2100
Skala 1/25

man kan også skibet giver denne farve: