Nyt Vinter projekt i klubben?

Hej med jer, vi har jo været på Intermodellbau i Dortmund (Messe for RC hobby ting) her har vi set noget som kunne måske er interressant for at bygge til vinter.

skibee er max 358mm lang (kuddel), (Hein) er kun lige 280 og (Fiede) er sølle 125mm.

har det interesse så henter vi dem i starten af Oktober i Tyskland, skibene er lavet i en 3D printer, og er med motor og servo. For mere info Spørge Jan Frederiksen og Thomas Reichert eller mailto:formand@vmk-rc.dk

Smørrebrød den 29.04 i klubben+Auktion

Vi starter med smørrebrød igen da vi er nu  kun om mandagen i klubben ind til sommerferien og dette skal fejres. 4 styk smørrebrød for 55,-kr.

vi starter med spisning kl.17.17 tilmeldingen til mailto:thomas@vmk-rc.dk

herefter holder vi en lille auktion over de ting vi har samlet sammen, og rydder pænt op i begge lokaler.

de tilmelde er: ThomasR, HenningL, JeanCG, JanF., HansPeter og Suzanne, OleK; BjørnCh, MortenS, SteenHR, CarstenP,

Onsdag den 24.04 er vi ved søen

Klubben har lidt bruge for hjælp denne dag for at gøre klar til sejlads udenfor. Tag selv noget værktøj med for at gøre de ting som skal gøres.

Vi mødes kl.17.17 til lidt spisning (du tager selv noget med) og så går vi i gang med at gøre havne og broerne pænt, sætte banen ud for at gøre klar til standerhejsning om søndagen, derfor er der også ingen i klublokalet denne dag, beklager.

hilsen

Formanden

Kørselsforbud!!!

Al kørsel til søen er indtil videre forbudt.

Grunden er at der fredag d. 29 marts blev kørt derned, og vedkommende sad godt og grundig fast, og måtte trækkes fri af redningskorpset. Dette medførte MEGET store og dybe spor og huller i græsset. Disse er dog fyldt op af vedkommende lørdag d. 30 marts, men alligevel vil kørselsforbuddet være gældende.

Dette gælder alle, også biler med handicapnummerplader.

Dårlig meddelelse

Sydjysk Modelskibs Klub lukker, på grund af der er kun 4 medlemmer tilbage og det har været hårdt at få økonomien til at slå an, så derfor lukker de, vi i bestyrelsen beklager meget at vi mister en venne klub.

Hilsen Formanden

Modellbau live i Bad Bramstedt

Hvis du tænker på at ville med her så er dato nu den 5.-6.10,2019

vi plejer at kører om fredagen formiddag den 4.10. vi Rødby til bokler mühle hvor vi overnatter men inden da besøger vi Hobbt Lobby, så hvis du er frisk at ville med meld dig til mig. Vi kører 1-3 biler, hvad gøre vi: hygge, sammenvære, udstilling, sejlads og meget mere. mailto:thomas@vmk-rc.dk, er godt nok den gamle dato men så kan man se hvor og hvad det er. Deltager: ThomasR, OleK, CarstenP, Bent I, BendtR, JanF og HenningL

Idrætsprisfest i Kommunen

Så blev priserne for medalje modtagerne ved DM og NM 2018 uddelt på rådhuset af Borgmester Henrik Rasmussen. I alt blev der denne aften uddelt 177 priser til udøvere og trænere. En skøn aften med god mad og dejlig underholdning. Desværre kunne Rene Winther ikke deltage, og Thomas Reichert blev kaldt på arbejde midt i festen.

Se alle billeder fra festen: Billeder