Selsmosen

Indvielse af den nyrenoverede Selsmose i Taastrup 12 maj 2012

I forbindelse med den store oversvømmelse omkring Selsmosen i juli 2007, besluttede Høje Taastrup kommune at udvide søen med ca. 10.000 kubikmeter. Som konsekvens af udvidelsen inddrages størstedelen af parkens grønne område. Det har HTK kompenseret for, ved at etablere alternative rekreative aktiviteter og nye forbindelser på og over søen i parken. I vandet er der tømmerflåder, vandlabyrint, klatrebro, trædesten, og kajakpolo, mm.

HTK og VMK har lavet en aftale om, at vi skal være med til at indvide søen lørdag den 12 maj. Vi ved ikke pt. præcis hvor vi skal være, men vi skal selvfølgelig sejle med vores egne modelskibe og det er også planen at vi tager nogle klubskibe så børn og barnlige sjæle kan prøve at sejle med et modelskib.

Nærmere vil tilgå her på hjemmesiden

Claus Fassel