Byggeprojekt 2015 – 2020 Giorgi Vataev

sievers Modellbau er modellen fra og jeg er gået i gang med bygningen

slæbeskib “Giorgi Vataev” se billederne længde på 830 mm 1:20.

se under billederne for at følge med her.

1. Bygning:

Meget plastik som er leveret pænt ud stanset ud. der skal ikke gøres meget ved disse, regner jeg med. Da skibet vejer ca. 8 kg når denne skulle være klar skal der en del bly i skibet, dette kommer nok ind når jeg har placeret skrueaksler, ror og motorerne, så kan man bedre se hvor de skal hen. jeg fik limet dækket på og er i gang med overbygning som også skal samles med stik systemet, dette skal slibes og spartles når jeg er kommet så langt. har slibe en del som også kan se på billederne, nogle steder skal det lige haves igen. har også ændre nogle ting på overbygningen, skibet fik lige en grå malingen inden for , så er det ikke ser dette ikke så beskidt ud. Skibet får ellers ikke flere ekstra funktioner bare lys. Er kommet enligt langt men mangler nogle dele som er ikke med eller jeg har miste undervejs, skal bestille dem hos Sievers hvis jeg kan.

2. Elektriske:

Jeg har købt 2 motor (Bühler) på messen i Dortmund i 2014 , som går ikke så stærkt men skulle have en store trækkraft. Her til købte jeg også 2 fartregualtor (Volksregler) 15 amp/stykke som skal samles. De skulle give ikke nogle lyd fra sig, vi får se senere. Jeg sejler nok med lipo men er ikke sikker. jeg har også set en bogtruster i 20mm så jeg regner med den drejer sig på stedet.

3. Maling:

Her kommer mine kone i billedet, hun bestemmer denne gang hvilken farve skibet skal have og hvilken navn. Så dert kommer an på hvilken farve hun vælger om det er fra en sprayflæske eller om det er en fra en bilfarve. Skroget fik en omgang med bil maling syntes den holder bedst, til slut afslutning med lak i malingen. Jeg mangler en blå farve er bestilt og kommer i næste uge, den blå farve er kommet og jeg skal prøve at male dem her nu, så må vi se. Jeg har lavet vandlinjen lidt højre for at være sikker.

4. Sejlads:

Skibet skulle veje 8 kg

hilsen Thomas