Om klubben

Logo for Vallensbæk Modelskibs Klub

Vallensbæk Modelskibs Klub (forkortelse: VMK) er stiftet 3. september 1983. Klubben hører hjemme i Vallensbæk Nord.

Klubbens formål er at fremme interessen for modelskibssejlads, samt at forbedre mulighederne for modelskibssejlads i hjemstedsområdet.

VMK er den største modelbådsklub i Danmark med ca. 80 medlemmer. Klubber  deltager i divers udstillinger og stævner i ind- og udland.

Vi sejler kun med el-, vind-, eller damp-drevne modeller.

Om sommeren mødes vi hver søndag i tidsrummet 10 – 12 ved regnvandsbassinet, samt hver onsdag fra kl.10-12 og kl.17.17 til ca. 20.00 hvor Vallensbæk Kommune har skænket os to flotte havne.

Regnvandsbassinet, hvor vi sejler. På billedet kan du se de to havne i søens SV hjørne.

Vi deltager ofte i havneindvielser, firma- og kulturarrangementer mm.

I vinterperioden mødes vi hver mandag og onsdag i klublokalet til hygge-/bygge- eller temaaftener, hvor medlemmer eller gæster fortæller om materialer, teknik, begivenheder osv. I vinterhalvåret sejler vi indendørs i en svømmehal.

Vi abonnerer på flere udenlandske modelskibsblade og har derudover et righoldigt fagbibliotek af bøger og blade til fri afbenyttelse.

Hvis du ønsker mere information, så ring eller skriv til formanden.

Hvor er vi:

Søen

Vores dejlige sø ligger på hjørnet af Vallensbækvej og Vallensbæk Torvevej ( Vallensbækvej 73), lige ved afkørsel 3 på Holbækmotorvejen.

Der er en stor P-plads ved søen, og der må kun køres ned til søen for af- og pålæsning, og kun i perioder med tørt vejr.

Klublokalet

Klublokalet er et stort kælderlokale på Pilehaveskolen. Tilgang via Horsbred.

Svømmehallen

Vi har rådighed over svømmehallen på Egholmskolen ( Egholmvej 19 ) første søndag i hver måned i vinterhalvåret, ( se kalender for opstart ) fra kl. 13 – 16. Man kan parkere i kælderen under indkøbscenteret på Centervej, eller på parkeringspladsen på torvet, gå så mod skolen der ligger lige overfor, igennem ved bommen og til venstre for enden af bygningen. Så er det første dør på venstre hånd.

egholmskolen

fra Google earth