Byggeprojekt 2015-2020 Pilot-Lodsbåd fra Aeronaut

Jeg er så heldig at min kone har givet mig en gave til vores sølvbryllup som er et bygeset 🙂

11077

Efter vejledninger er det lige så let at bygge som Victoria som vi har bygget for 3 år siden, vejledningen er kun på tysk p.t. se den her   billederne kommer her.

Modelskibet har den p.t. til ca. 1.300,-kr.

starter nok i oktober på denne. Når man åbner æsken er der lidt træ og masser af plastik at se (8 styk plastik plader), der mangler den grå fenderliste, men det er ekstra tilbehør og skal købes til. Der i mod er der mange andre ting med som man plejer at købe til, jeg vil laver nogle billeder og vil følge op på dem, se billederne nu.

Når man ser klistermærkerne som er med med navne til skibet, Southampton, Rotterdam, Bremerhaven, Rostock, Kiel, Aberdeen, Glückstadt og Emden, er det heller ikke rigtig, er jo en frit efterligning af skibet, men skulle hvis man holder sig i det tyske så heller heder: Bülk, Holtenau, Laboe, Knock, Geetemünde, Schilksee, Stein, Warnemünde eller Travemünde har jeg fundet på nettet. Men man kan jo selv finde på noget.

1. Bygning: Skrueakslerne ser her godt ud er ø6 mm og har en aksel som er ø4 mm med gevind, så det bliver godt. Har limet spanterne sammen og jeg må siger at der skal ikke bruges meget lim ellers trækker limet meget. Jeg har det nok som de original skibe at de buler lidt ind. Er i gang med at slibe skroget, har givet skroget igennem de sidste 8 afterene innen i epoxi med hvæv. så jeg er sikker at den ikke løser sig.

2. Elektrisk: jeg vil bestille lys her til efteråret så jeg kan laver dette til vinter også, jeg går med det forslag som de kommer med i vejledningen (første gang med led og modstand) alt dette skal bliver i 12v, da jeg sejler med 3s Lipo med denne skib.

3. Maling: Jeg har tænkt mig at denne skal males med bil maling, har købt maling i farve magnolien gul, som er en slags orange.

4.Sejlads:

hilsen ThomasR