Byggeprojekt 2015 lille slæbebåd/isbryder afsluttet

Har købt et skrog fra Christian K. og går så i gang med at gøre denne klar til 2016. Christian har været så venligt at sætte skrueaksel og ror i så det kan man sparer sig, super godt. Dækket og stabilisatorene i siden skal sættes som næste på. Det gik lidt hurtigere end regnet med så skibet, skibet regner jeg med skal kunne sejle, kommer i vandet til standerhejsning for anden gang, regner med på søndag er der premiere.

Dysserør og skrueaksler er blevet for kromet det regner jeg med ser godt når jeg er færdig med skibet. Sejler med en 1500 eller 2200 lipo 2 celle batteri, vi hvor se hvor meget denne vejer eller skal have mere vægt i, det for vi at se. Skibet er ikke total færdig men der kommer flere små ting på senere, men øjensynligt er denne klar.

Er kommet nu så langt at skibet´s skrog skal males, overbygning er lavet der skal monteres nogle små ting på styrhuset, alt det elek. skal laves, vi har nok fundet ud af at skibet skal veje mere end 800 gram- skal nok op på 900 eller lidt mere, men ikke over 1 kg.

billederne

hilsen ThomasR