Dansk Mesterskab 2012

Det Danske Mesterskab  i Vejle ( Egtved Camping) i perioden 18. august 2012 – 19. august 2012.

Mesterskabet startede som sælvanlig allerede om fredagen, hvor deltagerne mødte op og blev registreret. Alle hjalp til med at rejse teltet til skibene og klargøre til dagen efter.

Fredag aften var der fællesspisning på Whiskystrædet, det er der hvor udlejningshytterne og udlejnings campingvognene ligger, alle var lejet ud til deltagerne i DM. Vi havde en super hyggelig aften, og jeg tror nok at der var nogle der kom lidt sent i seng.

Lørdag  kl. 08,30 var der skippermøde derefter åbning af DM, og så var det bare om at komme i gang med at sejle. Som alle ved var det strålende vejr begge dage, så der var ikke mange bølge på vandet, speciel søndag var vandet fulstændig roligt. Fra 12,00 til 12,45 var det frokost og værterne på campingpladsen kom ned til søen begge dage og solgte grillede pølser, øl, vand og kaffe. Efter frokost en ny gennemsejling for alle, og da der kun var 38 skibe og ingen bølger,  tog det ikke så lang tid før alle havde sejlet en tur til.

Lørdag aften var der fællesspisning med lækker mad. Efter spisningen underholdt Helge ( camping fatter) med sang og gitarspil. Bagefter var det kaffe med kage og lotteri.

Søndag kl. 0900 skippermøde ( vi fik lov til at sove længe) derefter en ny gennemsejling for alle. Da vi var færdig med den, var der omsejlinger. På grund af det gode vejr var den mange med samme point. I F4A-1 var der 4 med 100 point, og selv i dampklassen var der om-sejlads.

OM eftermiddagen var der præmieoverrækkelse og afslutning.

VMK tog godt for sig af medaljerne, ud af 21 medalje fik VMK ialt 17.

Guld 6 stk. Sølv 5 stk. og Bronze 6 stk.

Konklusionen må være at det var et godt DM, det er utroligt hyggeligt at møde andre modelbyggere fra hele landet, så jeg kan kun opfordre medlemmerne i hele landet, til at bakke op om netop dette stæven.

VI ses næste år 2013 til DM hos RC-parken i Sønderjylland.

PS. resultaterne kommer senere

foto1

video1    video2

 

 

En kommentar til “Dansk Mesterskab 2012”

Der er lukket for kommentarer.