Egeskov stævne tilmeldingen og program

Invitation til deltagelse i Egeskovstævne 2012

Midtfyns Modelbåd Klub (MMK) har hermed fornøjelsen af at invitere samtlige modelbåd klubber i DK til stævne d. 15. til 17. juni. Vi har planlagt et stort og hyggeligt stævne og håber derfor at I har lyst til at støtte op om vores arrangement. Formålet er primært hyggeligt samvær, skabe nye relationer på tværs af klubberne og styrke sociale bånd.

Ankomst/overnatning:Det er muligt at ankomme allerede fredag formiddag. Der vil være plads til at opstille telt, campingvogn eller autocamper. Strøm (i begrænset omfang) forefindes på pladsen, men medbring selv forlængerledninger. Ankommer man tidligt kan man fordrive tiden med et besøg i parken og museerne. Som aktiv deltager i stævnet er der gratis adgang. Adgang til selve slottet betales særskilt. Se evt. www.egeskov.dk

Forplejning: MMK sørger for en lækker festmiddag lørdag aften. Menuen leveres af Cafe Jomfru Ringborg og består af:

Buffer Pris pr. kuvert kr. 160,00

(Eller medbring selv mad)

Øvrige måltider:  Rundstykker kan bestilles dagen før

Tilmelding til jan bay Johansen Tlf : 20226745

Jan Høegh               Tlf: 23458508

Senest: Søndag 10 juni.2012