Den nye hjemmeside

Siden klubben tog den nye hjemmeside i brug i februar 2012, er der sket meget.

Det er blevet meget nemt for webmaster, formanden og andre at skrive indlæg (nyheder) på hjemmesiden, ligesom antallet af faste sider (sider som fx klubmesterskab, medlemsliste m.m.) er støt voksende.

På nuværende tidspunkt (pr. 7. august 2012) er status således:

  • 63 Indlæg (inklusive dette indlæg, som du læser nu)
  • 46 Sider

Kigges der rundt på andre klubbers hjemmesider, så er VMK nok en af de klubber, der er bedst til at opdatere deres hjemmeside.

Hen over sommeren 2012 blev der implementeret et statistik-system på hjemmesiden, så vi kan se, hvor mange, der bruger hjemmesiden.

I juni 2012 havde vi flere end 1.900 unikke besøgende og i juli 2012 havde vi flere end 1.750 unikke besøgende. Det forventes, at antallet vil stige fremover, da vores nye hjemmeside gør det nemmere at finde os via søgemaskinerne, og vi får også en bedre placering i fx Google.

Flere end 75% af de besøgende bliver på hjemmesiden i 5 minutter eller mere, hvilket betyder, at der bruges tid på at læse nyheder, se billeder m.m.

Men intet kommer af sig selv…

Webmaster og bestyrelsen har lagt et stort arbejde i hjemmesiden, og med din hjælp kan den blive endnu bedre. Har du kommentarer, en god historie eller nogle spændende billeder, så bør du sende det til webmaster, så det kan komme på hjemmesiden.

Fortsat god sommer!