Madsbyparken Pinsedag 2013

Den nye Hedensted klub havde inviteret til modelskibstræf i Madsbyparken. Vi var tre fra VMK ( Poul Svensson, Carsten Poulsen og Carsten Vittrup alle med den bedre halvdel). Anne og jeg var fremme kl. 10 og her var vejret ok ca. 16 grader, men vejret blev bedre og bedre, fra kl. 13 skinnede solen resten af dagen, vi kørte derfra kl 17.

madsby

Ud over VMK og dem fra Hedensted var der bl. a. er par gutter fra Thyborøn med nogle store og meget flotte Hæktrawlere ( 1:25), der kunne lægge trawlet ud og igen trække det ind, meget flot. Christian fra Nibe var der også med en stor flåde af skibe, store som små.

Som I kan se på billederne var parken fyldt med folk hele dagen, så der blev rigtig tegnet og forklaret , mange var MEGET benovet over de flotte skibe. Og der var konstant mange skibe i søen.

Håber det bliver en tradition med dette stævne

FOTO

VIDEO  VIDEO2