DM 2013

Så er Danmarksmesterskabet 2013 vel over stået, det blev afholdt i RC-parken ved Åbenrå. RC-parken kæmpede til det sidste med at få fyldt deres sø med vand, på grund af den meget tørre og varme sommer måtte de langt væk for at hente vandet, og selv op der manglede ca. 30 cm var der dog vand nok til at afvikle konkurrensen på regulær vis.

DM2013.1

Det er en fin sø at afvikle sådan et mesterskab på, den er ikke så stor men det betyder at lige meget hvor man står eller sidder rundt om søen har man et godt overbilk til alle bøjerne.

VMK tog som sædvanlig godt for sig af medaljerne, men de blev dog meget bedre fordelt på alle de deltagende klubber end tilfælder var i 2012. Jeg mener det blev til 9 medalje til VMK og her tog Bent Roden sig selvfølgelig af de fleste, det blev til 3 guld og en sølv.

AaBbb

Her er afslutningen på mesterskabet med direktøren og ejeren af RC-parken til venster og formanden for skibene til højre.

Resultater og flere billeder kommer senere

foto1

video fra Jens Nielsen