Julekalenderen

For nogle måneder siden fik VMK en henvendelse fra et TV selskab der var i gang med at lave en julekalender til 2014. Julekalenderen hedder Sophie og Gnisten, en af hovedpersonerne er en sømand der har sejlet på de syv verdenshave og her skulle der laves en stue som skulle fyldes med maritime ting, og til denne stue ville de gerne låne nogle modelskibe.

IMG_2264

Claus fik samlet nogle skibe som han så afleverede til mig. Emilie fra TV selskabet kom og hentede 5 af mine standmodeller mm., fiskekutteren Mary Ann fra Mogens Krohn, et flaskeskib fra Ole Knudsen samt en lille fiskerkutter.

IMG_2237

Norske Løve

IMG_2241

IMG_2236

Lilla Dan og Mary Ann

På denne facebook side kan i se mere om julekalenderen og hvilke skuespillere der er med. Jeg syntes det ser rigtig spændende ud, senere kommer der et video klip som jeg så sætter på siden

IMG_2234

en af standmodellerne