Intermodellbau i Dortmund 2015 tilmelding nu! er åben igen ny dato

Hej med jer,

Dette tilbud gælder kun for VMK medlemmer.

vi flyver nu torsdagaftenden 16.april 2015  kl.18.20 fra københavn og hjem igen Søndag den 19.4. 2015 fra Düsseldorf kl.16.50 og lander kl.18.10 i københavn igen.

pris for flyveren incl. side plads XXL 1.645,-kr./person, er ved nødudgang

Hotel er det samme som før dog har de skifte navn til Mercure Hotel:                              Pris for enkelt værelse incl. morgenmad (3 overnatningerne)  2.078,- kr.                        Pris for doppelværelse incl. morgenmad (3 overnatningerne) 1.320,-kr./person

Hvis man ønsker lidt mere luksus så har de nogle deluxe værelser                                   Pris for enkelt værelse incl. morgenmad (3 nætter) 2.265,- kr.                                           Pris for doppelværelse incl. morgenmad (3 nætter) 1.417,50 kr.

Der til kommer jo transport fra lufthavn i Düsseldorf -Dortmund-Düsseldorf og en lille gebyr når jeg skal betale pengene til dem.

tilmelding er bindende til tele 40806444 eller reichert@post12.tele.dk

V.1. E.D.= Thomas R.          bestilt                                                                                        V.2.D.S. = Ole K og Bent I   bestilt                                                                                    V.3.E.S.= Bendt R.               bestilt

jeg skal have jeres ny tilmelding.Tilmeldingsfristen er den 12.09. Det vil bliver dyr fra nu af og det er ikke sikker om der er plads på hotel og flyveren, men hvis du ville kan jeg gerne hører om der er plads, men skynd dig, vent ikke forlænge…

hilsen thomas