Greve RC-Center

greve-rc2

Som alle ved er Bane Danmark ved at anlægge den nye bane fra København til Ringsted og i den forbindelse har det været nødvendig at fylde Greve RC-centers gamle sø op.

Bane Danmark har i stedet for anlagt en ny sø lidt syd for den gamle sø, der er også anlagt en ny vej ind til området med indkørsel fra Greve Centervej så det første man møder er den nye sø inden man når frem til flyvepladsen og racer banerne.

Greve-rc

Her den lille havn.

greve-rc1

Her Allans flotte slæbebåd Jan

Der er også bygget et dejligt halvtag med masser af bordplads og hylder til at sætte tingene på. En trappe føre ned til søen så det er nemt at sætte skibene i vandet. Sådan et halvtag kunne vi godt bruge ved vores sø.

Der var mødt ca. 40 personer op til indvielsen heraf 12 fra VMK og i det dejlige efterårsvejr fik vi alle sejlet en del. Greve RC gør meget i de hurtige speedbåde med brændstofmotor   ( se videoen)

Formanden for modelskibs afdelingen holdt indvielses talen og roste det gode samarbejde mellem klubben , Bane Danmark og Kommunen. Bagefter var der kage, kaffe samt øl eller vand.

Billeder

Video