Hvem tager med til stævne i det sydjyske?

Sydjysk modelskibs klub holder i igen stævne? Dato: 17.-19.06

Uge Lystfiskeri og Camping Aabenraavej 95 6360 Tinglev Tlf.(+45) 74 64 44 98 Fax (+45) 74 64 44 48 E-mail: uge@mail.dk

Tilkørsel: Fra E-45 Sønderjyske motorvej tag afkørsel 72 mod Tinglev, forsæt af [42]- videre over rundkørslen ved Uge og efter ca. 2,5 km kommer Uge Lystfiskeri & Camping på højre hånd. Ned ved badesøen.

Ved eventuel overnatning på campingpladsen er der forskellige aktiviteter, såsom fodbold-golf, minigolfbane og legeplads, og så kan der selvfølgelig fanges aftensmad i søerne. Al booking af plads/hytte/værelser eller adgang til at fiske skal afregnes med Uge Lystfiskeri & Camping.

oversigt-print-stor-18def710

Tilkørsel til stævnet er åben mellem 05.00 til 23.00 gennem bommen, vi holder til i den bagerste sø, gennem bommen og lige ud til vendepladsen.

Åben sejlads for alle interesserede, kun tilladt med el- eller dampdrevne både og sejlbåde. Brændstofmotorer er ikke tilladt, da vi sejler i fiske- og badesøen. Vi vil også nævne, at der skal bruges “hanefedt” til at smøre skrueakslerne med for at skåne søen for olieforurening.

tilmelding til mig mailto:Thomas@vmk-rc.dk

deltager: Helle og Thomas vi ligger på plads C103, Claus, Ole K., Jørgen O., Nicolai H.,

hilsen

ThomasR