Vil du med til vild med vand den 10 juni? nyt

Hej Thomas

Som du nok ved er jeg også involveret i Greve RC-Center. Vi har igen i år lavet aftale med Hundige Havn omkring Vild med Vand 2017, som kommer til at løbe af stabelen den 10. juni 2017. Sidste år var det helt fantastisk  – også fordi vi havde strålende vejr…. Men vi viste biler, vand-fly, droner og bådende var rigt repræsenteret både powerboats og scala Vi gør det professionelt og speaker for publikum – Dem var der et par tusinde af i løbet af dagen sidste år Vi håber VMK vil være med i år – sidste år havde I andet arrangement, hvorfor der kun kom meget få…. Men det er et  fremragende arrangement og en meget fin anledning til at promovere RC-hobbyen. Jeg vedlægger “plakat” som jeg håber du vil publicere via Facebook og VMK hjemmeside. Bemærk at vandet i inderhavnen er NÆSTEN fersk – der er en smule salt- men der er rindende vand så vi let kan skylle modellerne fri for salt efter sejlads

mvh

Greve RC-Center Lars Kildholt

vil du med kontakt mig på formand@vmk-rc.dk, venligst mærk dette med vild med vand.

Jeg kan ikke, er arbejds ramt desværre.

hilsen

thomas