Modellbau live 2017 med priser p.t.

Hej med jer,

Nu nærmer vi os tiden, er i med end nu, fordi jeg bestiller i næste uge til os.

give lige en gang mere ok med en mail til mig…

Modellbau live 2017 se mere her, dato: 29.sept.-01.oktober i Bad Bramstedt. Denne gang vil vi overnatte lige rundt om hjørnet, Hotel Happy, har reserveret 5 doppel og 3 enkelt værelse p.t. Vi kører i bil ned enten via færge eller broen, vi besøger igen hobby lobby butikken. Hotel enkelt værelse ca. 900,-kr inkl.morgenmad for begge natter, doppelværelse delt ca. 630,-kr./person for 2 natter. enten tager vi broen som koster i alt ca. 500,-kr t/r + bensin eller diesel andel eller færgen som ligger på ca. 1.500,-kr t/r. + bensin eller diesel.

hvis  vi er 10 personer i 3 biler så bliver dette ca. 400,-kr/person når vi kører over broen, dertil kommer overnatning

hvis vi er 10 personer i 3 biler så bliver dette ca. 630,-kr/person når vi tager færgen, dertil kommer overnatning.

Deltager:

D1=OleK+Bent I.                                                                                                     D2=ThomasR+ (Helle måske)                                                                                             E3= JørgenO                                                                                                       D3=carstenP + AnneMarie                                                                                                 E1=CarstenV.                                                                                                                   E2=BendtR                                                                                                             

vil du med send en mail til thomas@vmk-rc.dk. mærk dette med Bad Bramstedt.

Vi kører med bil det med bussen bliver fordyrt.

Jeg kan oplyse conrad electronic og der getriebedoktor findes i år på pladsen, super ikke?

se mere her:Modellbau_Live_2017_Plakat_A3_Ansicht

ThomasR