Kun du tænke dig at bygge dette skib med os i klubben?

Hej vi tænker at køber skibet Anna 3 fra Aeronaut i 1:20, 700 mm lang og 260 mm bred hjem så vi kunne bygge dette i 2018 i klubben sammen. Har du lyst at vi bygger sammen så kan du bestille skibet via mig og når vi er 5  er flere kan vi få en god rabat. normal pris er 1.719,- dkr.

Er du interesseret se mere her eller giv tilsagn til mig for at jeg bestiller en til dig.

Skriv til:      thomas@vmk-rc.dk

Jeg har desværre mistet alle mails ang. dette så venligst vend lige tilbage til mig for at være sikker.

OleK, ClausF, JanF, Robert, ChristianS, Arvid, HansP, thomasR; NicolaiH.,HenningL,MortenS.,

nu er vi 11. mangler der flere??????

vi er p.t. 10 som gerne vil købe dette skib og bygger sammen i klubben til næste år. (vinter sesion 2018/2019. Hvornår vi starter med dette er efter sommeren.

hilsen thomas