hvem vil med til VM i Ungarn i år?

dog er ikke alt klar end nu på selve oversigten men det kommer. Husk det er SD som afgøre hvem som tager med ikke VMK eller ThomsR 🙂

her er de herre og dame som har meldt sig pt.

Mai og Michael Kristensen fra Esbjerg

Erik, Mathias og Filip fra Esbjerg

Bendt Roden, Ole Knudsen og Bent Immertreu fra VMK

venligst kontakt mig hvis du går i tankerne at være med , det haster efter hånden.

thomas@vmk-rc.dk

Dear NAVIGA Representative, We are happy to publish, that the 2019 NS-NSS World Championship will be held in Bánk, Hungary from 15th July to 23th July! The official agreement have been made with the NAVIGA directorate. The official invitations, and more information is available on the official webpage of the championship. www.navigamodell.hu Please, inform the National Association and the related section leaders. Thank you for your help! I wish you a Merry Christmas, and Happy New Year! Best regards, Gulyás József Organizer of the World Championship Hungarian Association of Modelers