Medlemmernes fotoalbum

Ved VMK’s generalforsamling snakkede jeg med 2 medlemmer om hvordan man kunne vise billeder af sine modelskibe på klubbens hjemmeside.

Under Medier er der et link til en side der hedder Medlemmernes Fotoalbum hvor i kan lægge jeres billeder ind, dagen efter blev jeg gjort opmærksom på at de fleste link ikke virkede. Nu har jeg ryddet op og slettet de link der ikke virkede.

Problemet med de link der ikke virkede er at Google har skiftet fra Picassa til FOTOS. 

Google fotos er et gratisprogram så det kan i bruge til at vise billeder af jeres modelskibe, i skal oprette et album hvor i så kan sætte et eller flere billeder af hver af jeres skibe på. Når det er oprettet klikker i på DEL og her kan i oprette et link som i så sender til mig, så sætter jeg det på hjemmesiden. Jeg har oprettet 2 album så her kan i se hvordan det kommer til at se ud.

Held og lykke med det.

Siden med medlemmernes vidoer virker fint.

Carsten Vittrup