Personalet fra Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Rådhus har en gang årligt en dag for personalet, hvor der bliver arrangeret forskellige ting.

”Risk dagen” finder sted fredag den 1. juni, hvor aktiviteterne skal foregå i tidsrummet 9.00 – 12.00. Tidsrummet har ændre sig lidt.

NYT: vi mødes kl.8 til morgenmad og gøre klar til dem, 14 grupper á 2 personer kommer forbi og vi sejler blindmakker med dem.

I år er vi blevet kontaktet af arbejdsgruppen, som vil høre om muligheden for at benytte nogle foreningsaktiviteter. Jeg vil derfor hører om muligheden for, at en gruppe på 14 eller 28 personer kan prøve at sejle med modelskibe i tidsrummet på de to timer. Personerne bliver stillet over for en opgave/aktivitet som de skal gennemføre for at få nogle point. Aktiviteten skal helst max. vare 30 min. pr. gruppe.

Vi har sagt ja til dette, men jeg søger nogle medlemmer som gerne vil hjælpe til. Jeg har selv taget fri den dag for dette og Mogens, Bent I., Kurt og p.t. Claus F. har givet tilsagn om at hjælpe, men vi kan godt bruge flere hænder/medlemmer som hjælper til.

Tilmelding til formanden: formand@vallensbaekmodelskibsklub.dk eller på 43625143 helst efter kl.19.

Hilsen Thomas