Selsmosen

Åbning af Selsmosen den 12-05-2012

Carsten fortæller Borgmesteren lidt om dampens mysterier.

Flere billeder her

og her

Da jeg stod op i morges og kikkede ud af vinduet til kulde og regn, tænkte jeg på at det ikke lige var det  bedste vejr til modelskibssejlads. Men vi VMK’er er jo ukugelige, så vi var 6 mand der mødte op ved containeren. Telt, borde, stole mm. samt klubskibene blev læsset, og så gik turen videre til Selsmosen i Taastrup hvor flere klubmedlemmer ventede. Her blev Vi glædelig overrasket, i det der på den plads vi havde udset os, var læ for den stærke blæst og vandet i søen næsten helt stille, super fint til at sejle i. Vi fik hurtigt rejst teltet og gjort udstillingen klar.

Kl. 11.10 blev søen åbnet ved Taastrups borgmester Michael Ziegler, og trods det kolde vejr var der mødt en del Taastrup borgere op, og de fleste kom da også forbi vores stand. Børnene sejlede med klubskibene og de fremmødte klubmedlemmer fik selvfølgelig også sejlet lidt.

Kl. 12.30 var der næsten mennesketomt, så vi pakkede sammen og kørte hjem.

Vi var 12 – 14 klubmedlemmer der deltog i udstillingen og vi havde en rigtig hyggelig dag, så tak for hjælpen til alle.

Hilsen

Claus og Carsten