Div. informationer og forspørgsler

Kære medlemmer,

Der er mange som lidt problemer at finde stævner, udstillingerne og de andre ting.

For at finde disse ting skal i kikke oppe i den stortebælke, klik på stævner eller aktiviter så finder i tingene. de senste nyheder og kun nyhederne står til højre, der er plads til 10 styk, derefter ryger de til højre  forneden i diverse nyhedskatekorier, her skal i ikke lede efter stævner og aktiviter, her står kun nyhederne om de ting, men ikke indbydelse til disse. Vi kan tager til vinter en klubaften hvordan dette skal gøres, men husk ser efter i den sortebælke hvor der står stævner og aktiviter.

hilsen formanden

nu til noget nyt:

er der nogle medlemmer som har interresse eller skibene til dette?

Så kontakt mig og vi finder ud af noget.

Kære Vallensbæk Modelskibs Klub.

Jeg kontakter jer på vegne af Hørsholm Bibliotek. I forbindelse med at der afholdes en stor sejladskonkurrence i Rungsted Havn i weekenden d. 13.-14. oktober, påtænker vi, at lave en mindre udstilling af modeludgaver af kølbåde og lignende her på biblioteket.

Af den grund skal jeg derfor høre, om I har sådanne modelskibe og kunne være interesseret i at udstille dem hos os i oktober måned? Vi har montre, hvori skibene kan stå sikkert og forsvarligt. Jeg ser frem til at høre fra jer, og I er meget velkomne til at kontakte mig per telefon. 

Med venlig hilsen 

Andreas M.