Frivillig Fredag

Kære folkeoplysende foreninger

I anledning af frivillighedsåret 2011, besluttede daværende socialminister Benedikte Kiær at sidste fredag i september, fremover blev gjort til national frivillighedsdag. Og det skal selvfølgelig også hyldes her i Vallensbæk!

Fredag d. 28 september afholdes eventen frivillig fredag, hvor en række af kommunens foreninger vil stå for underholdning, aktiviteter samt oplysning af borgere.

Formålet med eventen er at gøre opmærksom på det store frivillige arbejde, i som foreninger gør, samt give borgere og andre nysgerrige, mulighed for at se eller afprøve forskellige aktiviteter.
I vil have mulighed for at opstille mindre boder, uddele flyers, snakke med borgere og andre frivillige og ikke mindst forsøge at rekruttere frivillige til poster eller events i jeres forening.

Hvis i ønsker at deltage og opstille en mindre bod eller lignende hvorfra i kan skabe en dialog med borgerne og/eller gøre opmærksom på netop jeres forening, bedes i udfylde det vedhæftede tilmeldingsskema og returnere det seneste d. 14 september.

På forhånd tak

Formand: det er fra kl. 15-18 stedet kunne være Vallensbæk Idtrætscenter men jeg er ikke sikker og vender tilbage når jeg kender stedet.

Hvem kommer med? må gerne tilmeldes hos mig formand@vallensbaekmodelskibsklub.dk

hilsen thomas