Egeskov Slot

Den 20 – 21 oktober var vi 2 VMK medlemmer ( Poul Svensson og Carsten Vittrup ) samt Christian Krogsgaard fra Nibe, på Egeskov Slot for at udstille og sejle. Denne gang sammen med Modeldampklubben hvor vi også er medlemmer. Det var nogle gode dage, især lørdag hvor det var helt sommerlig, her var der også en del gæster hvor i mod søndag ikke var så godt besøgt.

Som i kan se på foto og videoer er det nogle fantastiske maskiner der bliver fremstillet. Husk at alle delene til disse motorer er hjemmelavet, selv bolte, møtrikker, tændrør, mm.

Lørdag eftermiddag kom Greveparret med familie ned og besøgte udstillinger og de var MEGET begejstret for det de så, jeg fik lavet en aftale med Grevinde Caroline at hun ville komme igen søndag med børnene for at se Christina sejle, så det var super fint. Vi fik lavet god reklame for både Modeldampklubben og VMK.

FOTO

Video1, Video2, Video3