Fra Damp til Diesel

For 6 gang er der blevet afholdt     Fra Damp til Diesel   på Maribo Frilandsmuseum.

I år var vi 5 udstillere der sejlede med modeldampskibe i det gode bassin  der var opstillet. Det var Bent Immertreu, Poul Svensson og Carsten Vittrup, ud over os var der også Christian Krogsgaard fra Nibe og Jan Jensen fra Viborg, så teltet var fyldt godt op med skibe og andre dampmaskiner.

maribo1

Her er vores udstilling.

Vejret var bestemt ikke med os, det øsede ned det meste af tiden, kun lørdag eftermiddag var det tørvejr, så her fik vi sejlet en hel del. Søndag blev det kun til en halv time med tørvejr. Men så hyggede vi os i teltet og gik på besøg hos de mange andre udstilleder. Ud over de sædvanlige udstillere var der i år 5 dampskibe der sejlede på Maribo Søerne. Det var lykkedes at få Dampbarkasse nr. 30 fra Fregatten Jylland med til træffet, og den sejlede mange timer hver dag.  Det var måske noget for en rask modelbygger at bygge den som model.

Maribo

Bent’s skib i søen.

FOTO

VIDEO