Sejlads hos NIVÅ Camping

IMG_9990

I forbindelse med Nivå Camping’s 60 års jubilæum d. 29 Juni, er vi blevet inviteret til at udstille og sejle med vore modelskibe i deres sø. Der bliver fra den nuværende bro sat en lavere broplade ved siden af, så vi kan få vores både i vandet på en forsvarlig måde, ligeledes bliver der stillet en robåd til disposition, så vi kan hente et skib derude på søen. Der vil være et lettere traktement med pølser o.s.v. for vore fremmødte medlemmer, alt sammen betalt af Nivå Camping. Vi mødes ved containeren d. 29 Juni kl. 08.30 for at læsse traileren og kører derefter til Nivå, hvor vi vil starte med lidt morgenmad som klubben indkøber. Tilmeld dig til enten Claus på mail eller tlf: 30203861 eller til Mogens på mail eller tlf: 20726291 så vi ved hvor mange der dukker op. Området er SKØNT og vi forventer at få en rigtig dejlig dag, så støt om om arrangementet der formentlig slutter ca. kl. 16.00.

K.P.Claus

IMG_9980