Hobbymessen i Dortmund 2014

 

int1404

Dette billede vise det store bassin hvor der var opvisning med forskellige skibs typer hele dagen, her klargøres et krigsskib.

Igen i år var vi 8 VMK,er der tog turen til den store internationale hobbymesse i Dortmund. Tidligere har turen foregået med tog, men denne gang havde Thomas Reichert arrangeret turen med fly, afgang onsdag aften kl. 1850 fra Kastrup til Düsselsdoff, videre med taxa til vores hotel i Dortmund hvor vi var fremme kl. ca. 2130. lige tid til en fadøl inden vi gik til køjs. Torsdag var vi på messen fra kl. 0900 til kl. 1700.

Messen er fordelt i 8 haller. 1 hal med skibe og med et stort opvisningbassin samt flere minder bassiner. 1 hal med fly, her var der også flyopvisning hele dagen. 3 haller med tog. 1 hal med biler. Der var også en del boder, så det var nemt at få brugt nogle penge.

int1406

Et mindre bassin i et hjørne af hal 5.

Fredag var vi først i en stor hobby forretning og senere en tur hos Conrad. Resten af dagen blev brugt til en tur på gågaden og hygge.

Hjem tidlig lørdag morgen hvor vi var tilbage i København kl. 0930.

Turen var som sædvanlig arrangeret super flot af Thomas Reichert, alt klappede så vi andre deltagere kunne bare slappe af og nyde turen. Nemmere kan det ikke være. Det var dejligt at slippe for den tidskrævende togtur, og prisen var stort set den samme.

int1403

Flere billeder her

billeder her