Tilmelding til Neumünster ved Kiel ! Nyt ang. hotel

også i år tager vi en tur til Neumünster og sejler lidt i udendørs svømpool, se også på deres hjemmeside modelshippers.

tilmelding sendes til mg, reichert@post12.tele.dk

V1 = Ole K.og Bent I. bekræftet med hotel

V2 = Helle og Thomas, bekræftet med hotel

V3 = Bendt Roden, bekraftet med hotel

der er ikke flere værelser ledig på vores hotel, p.t. desværre 🙁

vi har et andet hotel, Schwanensee.

kørplan: vi mødes fredag den 19.september hos mig i vallensbæk om morgen, kører via rødby, oldenburg til byen Dersau i tyskalnd ved den store Plönersee, hvor vi overnatter hos Gasthaus Appel, se også billederne fra sidst., fredag eftermiddag tager vi Neumünster og besøger hobby buttiken og måske en kop kaffe, sendt eftermiddag tager til bage til Dersau og hygger os lidt med sejlads, bierstube og aftensmad.

Lørdag: kører vi nok ca. kl.10 til Neumünster og stiller vores skibe op. senere om aften kører vi tilbage for at spise godt tysk mad på vores gasthaus. Man kan også bliver længere på pladsen og sejler aften sejlads men vi tager nok afsted.

Søndag kl.9 afsted igen til Neumünster og her kører vi så kl 14 hjem igen.