Besøg hos FORCE TECHNOLOGY

_MG_1168-1

 

Mandag d. 1 September var vi inviteret til Force Technology, der mødte 18 medlemmer op til en spændende og interessant aften. Vi blev vel modtaget, fik udleveret gæstekort og så gik vi i gang. 2 store simulatorer blev stillet til rådighed for os, og det kunne nok være at vi blev overraskede. Simulatorerne var så avancerede, at det blev svært at stå stille på gulvet, det føltes simpelthen som om at vi blev slingret fra side til side, HERLIGT. Det hele blev styret af 150 PC’er. Vi fik også et indblik i hvad der foregår hos Force, men desværre måtte der IKKE fotograferes, da meget af deres udvikling er fortroligt materiale. Men se bare nedenstående link fra den STORE simulator, hvor vi godt måtte tage billeder.

Video fra Jens Nielsen

En dejlig eftermiddag/aften hos FORCE med spændende gennemgang af deres forskellige aktiviteter, og en STOR tak til Michael fra Modelskibet der havde sørget for at dette arrangement kom i stand.

SimForce