Sejlads med vores nye sejlskibe, resultatet

Efter af der er flere som har købt disse sejlskibe (discovery i alle 3 farver) syntes jeg at vi her til efterår skal lidt i gang med at sejle nogle heat.

Vi sejler Naviga banen rundt, det vil siger de grønne bøjer forneden og den røde helt op i toppen er vores bøje.

Den grønne i midten og startbroen bruges til start og mål linie, se tegningen. Alt efter vinden sejler vi højre eller venstre rundt, der er nogle som siger vi skal starte med at kryds op mod vinden så dette vil vi også gøre.

Der er næsten ingen regler for gøre det nemt, men man skal rundt om bøjerne har man miste dem skal man sejle tilbage og kommer rundt den rigtige vej.

Der vil bliver sejlet 3 omgange efter starten. Starten bliver lavet sådan at vi ligger ud i vandet 5 minutter før kommer der signalet  gøre klar, 1 mint før tælles der ned, man må ikke krydse den startlinie inden for den sidste minut. når der er de sidste 10 sekunder bliver tælt ned højt. derefter start.

se her sejlplan

når man kommer til mål er det sådan en vinderen får 0 points, den næste1, o. s.v.

efter hvert head er der ca.10 minutters pause, så starter vi igen.

vi sejler nok typiske 5-7 heat samme dag.

Lyder dette ikke rimligt?

Vi sejler lørdag den 27. september fra kl.9, vi sejler 7 heat, så ser vi hvordan dette går, jeg håber på i alle sammen kan, til en hyggeligt dag, måske finder noget mad vi kan spiser sammen ved søen.

hilsen thomasR

sejlads

 

vi ville have sejledt 7 heat men vinden har været for hård, til næste år skal vi finde ud af hvordan vi gøre dette, måske 3-4 gang sejlas med skibene om året fordelt hen over sommeren, vi får se. kom med jeres indput.