Klubtur til Hamborg, nyt , lukket for tilmeldingen

Dette skyldes togbilletten, skynd jer hvis i ville med…….

Dato er den 17.09-20.09.2015

togafgang torsdag den 17.09 fra kbh og (høje taastrup kl.17.43) ankomst i Hamborg kl.22.15  pris herfor 322,-kr./person

Hotel Novum Eleazar Hamborg City Center (3 Stjerne) pris for 3 overnatningerne i delt doppelværelse 1.215,-kr./person, enkelt værelse for 2.070,-kr.

togafgang søndag kl.9.28 ankomst i høje taastrup kl.14.09 og 14.13 i kbh. pris for denne tur (dette er 1. klasse) 762,-kr /person

det ville siger for en delt doppelværelse på hotel Novum og  t/r med DSB for ca. 2.299,-kr., enkeltværelse for 3.154,-kr.

hvis vi kørte med 2 biler incl. broafgift og lidt til bilejeren i alt ca. 4.000,- delt med 10 personer giver 400,-kr/person for transport, dertil kommer så lidt p-afgift i hamborg for bilen.

Hvad syntes i vi skal gøre med tranporten?

Vi ville besøge Miwula (Miniaturwunderland, togbane i H0) om fredagen eller lørdagen og en sejltur/shoppetur igennem havnen og på strøjet i Hamborg (Hobbybutikker).

Entrebillet Miwula ca. 100,-kr./person.

hvis vi tager en hamborgbillet gælder i 3 dage, 40% rabat på havnerundtfart, transport med alle offentlige transportmidler gratis, rabat på udvalgte seværdigheder, attraktioner, museer og restaurants, pris for 5 personer i alt 350,-kr., er jo billigt.

send mig en mail hvilken slags transport du syntes passer dig bedst på thomas@vmk-rc.dk

Tog                                                                                                                                                           Helle og Thomas                                                                                                          Bent I.+ Ole K                                                                                                                  Kirtsen og Steen                                                                                                              Joan og Mogens                                                                                                              Jytte og Jørgen Friis                                                                                                       Allan M.                                                                                                                        Jens N.                                                                                                                            Bendt R.

de fleste ønsker at tager med toget så det bliver dette.