Vedr. Mosens Dag 6 september

12002866_495045810656422_9125619826646746765_n
Nedenstående tekst fandt jeg på Kommunens Hjemmeside, jeg syntes det er ret sejt for VMK at vi roses på denne måde, og godt at vi blev der til den sidste ende.
Selvom Mosens Dag i år blev en lidt forblæst fornøjelse, var der stor opbakning og masser af godt humør.
Da Mosens Dag i går blev afholdt i Vallensbæk fik den friske vind ikke lov at sætte en stopper for de mange aktiviteter. Gæster og arrangører fandt vindjakkerne frem, og det blev en fornøjelig dag med god stemning og ekstra god grund til at deltage i et af motionsindslagene og få sat gang i blodomløbet.Modelskibsklubben stillede talstærkt op med mange medlemmer og en stor samling af de fine skibe. De havde eget telt med og stod indtil middagstid i læ for de spredte regnbyger, der heldigvis ikke varede længe. Da vinden tog til og truede med at taget teltet med sig, måtte de dog pakke sammen.Men, der skal som bekendt mere end lidt vind til for at kyse en sømand, og Modelskibsklubben blev på pladsen med udstilling uden telt og med deres fjernstyrede modelskibe, som folk kunne sejle rundt med i Tueholmsøen til manges store fornøjelse.

Mogens