Udstilling og sejlads i Bad Bramsted/Tyskland (Modellbau live 2016)

Vi tager igen af sted til Modellbau Live 2016

dato er denne gang i Oktober den 08-09.10 se mere her (er på Tysk)

Vi kører nok fredag morgen den 07.10 fra mig af 1-3 biler. Tager færgen til Puttgarden, kører så til byen Bokel som ligger ved Mühlenteich, hvor jeg vil prøve og for Ringhotel Bokel-Mühle am See til at reserver værelse for os. Vi checker ind på hotellet og kører en tur til Neumünster eller en hobby butik i nærheden, hjem igen lige føre aften så vi kan spise på hotellet og sejle lidt i Mühlenteich. Næste morgen kører vi til udstilling og sejlads til Bad Bramstedt, Freibad Roland Oase, Am Badesteig 5, ca. kl. 17 kører vi hjem igen lige før det bliver mørkt for at spise på hotel eller et andet sted. Søndag checkes ud på hotellet og køres igen til Bad Bramstedt for at være med efter frokost ca. kl. 13 kører vi hjem igen via Puttgarden..

pris i doppelværelse inkl. morgenmad  1.005.-kr./nat, det vil siger for 2 nætter  2.010,-kr./delt med 2 = 1.005,- kr. for 2 nætter inkl. morgenmad.

enkelt værelse har en pris af 653,-kr of or 2 nætter 1.305,-kr.

har p.t. 3 x doppel værelser reserveret alle med udkik til søen 🙂 måske

DV24: Helle og ThomasR    DV23: Ole K + Bent I.        DV25:Jørgen O.+ Lars G.     DV15: Carsten og Anne-Marie Paulsen   EV26: Bendt Roden   EV27:Nicolai Hansen

tilmelding til Thomas  ” Neumünster”

skynd dig da hotel ligger meget fantastisk og idyllisk ( de har kun 24 værelser) da er mere plads lige nu, vi skal nok betale lidt når vi kommer nærmer måske, vi får se.

Hilsen ThomasR