Her er nogle som søger efter hjælp, kan du hjælpe?

  1. Som nævnt, så søger jeg en halv-eller helmodel af en af Maxi 95 og hvis du vil høre omkring, vil det være venligt af dig. Med venlig hilsen Børge Rømhild
  2. Jeg har bygget en model af fuldriggeren Georg Stage, som min far sejlede på som ung mand. Jeg mangler at tilrige båden og vil høre om der er een person i jeres kl, der vil tjene på at løse den opgave fro mig. Jeg har i hverdagen desværre alt for meget at se til, og får ikke båden færdiggjort.Båden måler ca 1,10 meter i længden og ca 15 cm i  bredden. Jeg vil forsøge at vedlægge fotos – ellers finder du dem på din mobil. Vil du høre ad i klubben – jeg så gerne båden færdigbrygget indenfor 1. Kvartal 2017? Båden er rigget som fuldrigger og rigning er identisk med skoleskibet Danmark. Lad mig høre fra dig. Venlig hilsen Hans e. Lund RasmussenEr der nogen som kan hjælpe her så kontakt mig jeg giver jer så telefonnr. så i kan tale med Børge eller Hans. Thomas@vmk-rc.dk  hilsen thomas