OBS!!Havnens Dag 9 juni i Vallensbæk Havn NYT !!!

 

Vil du være med til dette arrangement, så send en mail til undertegnede senest d. 1 juni. Vi mødes kl. 07.30 ved havnen og stiller op så vi får en god udstilling, og får derefter lidt morgenmad. Der vil også være mulighed for at sejle i havnebassinet. Nærmere oplysninger kommer her på hjemmesiden.

Hilsen Mogens: best1@vmk-rc.dk

Vi skal møde ved havnen kl. 07.30 IKKE FØR, og for at komme ind på området skal der sænkes nogle pullerter. Så kom præcis, ellers er der MEGET langt at gå med skibene. Når der er læsset af, skal bilerne fjernes igen og køres til parkeringspladsen ved indkørslen.

Vallensbæk Havn vil meget gerne donere 1 stk. sandwich pr. mand til ALLE 12 deltagere.

Tilmeldte: Claus, Mogens. Johnny, Jean Claude, Carsten Paulsen, Carsten J, PeerJan, ThomasR, Bendt R, Jan Frederiksen, Ole K, Bjørn C.

Her skal vi være.