Vild med Vand festival i Vallensbæk Havn.NYT.

D. 25 maj skal vi igen stille op til Vild Med Vand festival i Vallensbæk Havn. Der vil være bluser og mad til deltagerne, men så skal vi vide hvem der kommer og hvilken str. bluse I skal have. I forhold til Havnens budget, vil der være et begrænset antal deltagere der kan få mad og bluser, så kom hurtigt ud og tilmeld jer til Mogens Krohn og SENEST d. 12 maj. Vi kan komme ind på området mellem kl. 08.30 og 09.00 og bommene bliver lukket kl. 09.00,derefter er det IKKE muligt at komme ind og læsse af. Selve arrangementet er fra kl. 10.00 til 16.00. Der vil igen i år komme en spændende gæst, hvem ved vi ikke endnu, men Theis der var der sidste år, var i hvert fald MEGET imponeret over vore skibe.

Tilmelding kun på mail til Mogens Krohn. TILMELDING

Tilmeldte p.t. Ole K.,Jean Claude, Mogens K., Claus Fassel, Jan Frederiksen, Johnny Hansen, Jens Nielsen, Carsten Paulsen, Bjørn Christiansen.

TILMELDING NU SLUT

Det blev til en skøn dag med masser af sol. 9 medlemmer var med til at fejre Vild med Vand i Vallensbæk havn, tak for dette til deltagerne.

Billeder fra dagen her. BILLEDER