Næste vinter projekt i klubben til efter-foråret 20-21?

Hej med jer,

Hvad med et vinter-projekt i klubben som vi hygger os med og bygger sammen i klubben?

I år syntes jeg i kan vælge mellem 2 forskelige byggeset eller bygge begge hvis man vil/kan 🙂

 1. Paula III fra Robbe, her lidt info om skibet: I mange havne verden over finder du eksempler på både som Paula i fuld størrelse.
  Disse industri-både sejler konstant rundt i og ind og ud af havnene for udføre deres arbejde i kystområderne, flodmundingerne og havneområderne. De er manøvredygtige og meget hurtige set i forhold til deres størrelse, og de udfører alle slags opgaver. Blandt deres opgaver er blandt andet indhentning og udsætning af bøjer, rydning af sejlruter, transport af specialudrustning m.m. Denne store fleksibilitet giver den fantasifulde modelbygger næsten uanede muligheder for at udbygge modelskibet med specielle funktioner. Paula III er den idelle model for begynderen og den avancerede modelbygger, men vil nok tiltale den typiske modelbygger mest, da den giver mulighed for rigtigt byggearbejde. Kranen kan sænke diverse ting i vandet og tage dem op igen – under kontrol af radiostyring. Modellens skalastørrelse gør den særdeles velegnet til udbygning med lys i lanterne, roterende radar, lydmodul og meget mere. Besætningsfigurer skal anskaffes separat.
  Sættet indeholder:
  * Vakuum-formet skrog og dæk af plastik.
  * Vakuum-formet overbygning i klart plastik, så vinduer ikke skal udskæres.
  * Udskårne interne fittings-dele.
  * Komplet ror-system.
  * Skrueaksel og skrue.
  * Kardan-kobling.
  * Alle dele til kranen.
  * Dekoreringsmærkater.
  * Byggeinstruktioner og -plan.
  * Komplet fittingssæt.                                                                                                                                                                                                                 jeg syntes der skal kransæt, alm servo, sejlvin og bøjeset med så vi kan sætte dem ud og henter dem igen. Hvis vi er 6 styk for vi det hele til 2.115,-kr hos Modelskibet. ER du interesseret sig til så skriver jeg dig med på her: Thomas R, OleK, 

  Længde (mm) 710
  Bredde (mm) 215
  Højde (mm) ?
  Deplacement (gram) 2500
  Skala 1/25 

 

         2.  Er Ulises fra OcCre (spansk) her lidt af modellen: Fordyb dig i verdenen af ​​skibsmodellering og nyd en rejse tilbage til disse forunderlige skibs tidsalder med vores kit-modeller. Ulises-modellen var en bugserbåd. I løbet af tresserne var den maritime trafik meget intend, de kommer og gik for varer, de krydser have og havet rundt omkring i verden. Denne aktivitet var ikke uden dens risici; derfor var arbejde med havgående bugserbåde meget vigtigt, hvilket hjalp alle de fartøjer, der blev ramt af uheld. På det tidspunkt var metal det grundlæggende materiale, der blev brugt til at konstruere bådene, kombineret med en bestemt procentdel træ. Bygherrer drage fordel af styrken af ​​stål til skroget og komforten af ​​træ for besætningsområderne, hvilket betød, at de viste modeller af enestående skønhed til trods for, at bådene var designet som arbejdsbåde.
Se hvordan du trin for trin kan gentage en model ned til den fineste detalje og tro mod det originale skib. Vi inviterer dig til at lade dig blive båret væk og oprette pladser til kreativ fritid, hvor du kan nyde dette fantastiske modelskib. RC-systemet er IKKE inkluderet i sættet.

scale 1:30
Height 400 mm
Total height
Width 180 mm
Total width
Length 830 mm
Total length
Diameter
Difficulty Medium
Second plank No

 

vi køber dette hjem da de ikke ville have en dansk forhandler. pris for dette skib ca. 1.800,-kr inkl. levering (måske lidt billigere). Hvis du er interesseret så skriver jeg dig på her: ThomasR, JanF, HenningL,

kontakt mig på mailto:thomas@vmk-rc.dk, tilmelding slutter ca. 1.juni.

hilsen thomas