Carstens bygge projekter vinteren 2020/2021

Thomas har opfordret os alle til at skrive lidt om hvad vi bygger på i denne coronatid.

I er velkommen til at sende billeder af jeres byggeri til mig så skal Thomas og jeg nok sætte dem på hjemmesiden.

Boulogne Etaples.

Sidste vinter købte jeg dette byggesæt af en fransk hæktrawler. Det er et træbyggesæt så der er en god udfordring i at bygge, men det passer fint sammen så det kan jeg anbefale. Thomas og Ole Knudsen har også bygget den så det bliver spændende at se dem alle sejle til sommer.

Harvey

For mange år siden begyndte jeg på nogle standmodeller og denne er en af dem. Det er en model af en Baltimor Clipper. Byggesættet er fra Artesania.

Olandese

Her er den næste model jeg startede på den er næsten færdig. byggesættet er fra et Italiensk firma der ikke længere eksisterer en lille smuk model.

Damp

Tom Petersen fra Herning har sendt mig sit dampanlæg til renovering. jeg mangler lidt reservedele fra Clevedon steam så kommer den til at kører igen. skibet købte han for år tilbage af Kennet Obi i har nok set ham sejle med den i vores sø, det er den med de 2 kahytter.

Ved god hjælp fra Bernhard har jeg købt dette Gemeni anlæg fra en samler i USA der havde sat flere anlæg til salg. Jeg har i forvejen 2 af disse gode anlæg, jeg ved ikke helt hvad skib jeg vil bygge, men en af vores nye medlemmer (Egon) er i gang med African Queen i stor størrelsen så det bliver nok den jeg går i gang med.