DM i Esbjerg 2021 AFLYST !

AFLYSNING AF DM 2021 I ESBJERG
Det er rigtig svært, at skulle skrive denne meddelelse og med stor ærgrelse, at vi må aflyse DM hos os i år. Der er desværre udbrudt en fiskevirus ”IHN”, som vi er blevet bedt om at være opmærksomme på.
Så tænker I selvfølgelig: “Ja, hvad kommer det os ved?”, og sådan tænkte jeg også. Vi skal jo ikke fange fisk.
Men efter at jeg har snakket med både Esbjerg Kommune og Fødevarestyrelsen, fik jeg at vide, hvordan det hænger sammen. Det smitter rigtig meget gennem vand og måden, vi skal forhindre, at vi ikke fører det videre, kan EMK ikke tage ansvar for, at vi kan overholde.
Det er kun i Sydvestjylland, at det er udbredt, så vi må passe på, at vi ikke at får det ud i de andre landsdele.
Vi havde glædet os rigtig meget til at afholde DM sammen med vores jubilæum og kunne vise vores ny bådebro frem, og vi har allerede lagt meget arbejde i dette stævne, så vi synes ikke, at det er spor sjovt, og ja, som om vi ikke havde nok i corona.
Jeg beklager rigtig rigtig mange gange. Jeg håber, at I vil give dette budskab videre til alle som har interesse i det her.
Med venlig hilsen
Esbjerg Modelbådsklub