Vi skal hjælpe søen lidt

Kære medlemmer,

Jeg skal have lidt hjælp til at gøre søen klar til DM.

Vi mødes søndag til at går lidt i vandet og fjerner noget som vokser 🙂

Onsdag den 16.august mødes fra kl.15 til at går i vandet igen og fjerner noget som vokser 🙂 og der skal klippes kanter ved søen, rundt om havnen og huset samt rundt om stene (hvis du vil gøre dette om søndagen før , bare går i gang).

Torsdag den 17.august mødes vi kl.16. til at går i vandet igen og fjerner det som vokser.

Fredag den 18.august er der morgenmad kl. 8.30 som klubben giver i huset ved søen, der efter går vi i gang med at sætte alt op. KL 18. tænder vi grillen og kl. 19 spiser vi lidt sammen hvis man lyst til dette, men tag bestik og alt andet med selv, maden du vil spise også.

Bob, Ole og Lars sover ned i teltet 🙂

kl.22 siger vi go nat og kommer lørdag igen til morgenmad (dem som har bestilt dette).

hilsen

Formanden