Hvordan har det marine liv det i Køge Bugt?

Hvis i ville hører noget om dette er det mulighed her

Kære foreninger og klubber

Vi har endnu ikke haft mulighed for at hilse officielt på hinanden, men jeg er Vallensbæk Kommunes nye klimakoordinator. I november 2023 underskrev Vallensbæk Kommune sin klimaplan, som jeg har fået ansvaret for at implementere på tværs af hele kommunens geografiske område. Kort fortalt er klimaplanen en både kort- og langsigtet plan for bl.a. Transport, Energi, Klimasikring, Grøn dannelse og Kommunen som virksomhed. Mere om det en anden dag

Grunden til, at jeg kontakter jer er, at Ishøj Kommune afholder en temaeftermiddag om marine livet i Køge Bugt for alle fritidsklubber og -foreninger langs Køge Bugt. Det sker tirsdag den 7. maj kl. 16.30. Invitationen er vedhæftet. Jeg er klar over, at det er meget kort varsel, men hvis I har mulighed for at sende invitationen ud til jeres medlemmer, vil det være fantastisk. Så har de i hvert fald mulighed for at høre om marine livets tilstand og bidrage med input til, hvad man som forening og klub kan gøre for livet i vandet.

I må endelig tage fat i mig, hvis I har forslag til initiativer, der kan hjælpe den grønne omstilling på vej.

Med venlig hilsen
June Thomsen
Klimakoordinator
Center for Teknik

Invitation-Hvordan har det marine liv det i køge bugt Maj