Både i Bella – perioden 24/2 – 26/2 og 1/3 – 4/3 2012

Hej til alle jer, der vil med til Både i Bella Centret.

Udstilling i Bella Center 2010

Der er ikke kommet noget nyt endnu, men for nye medlemmer er der et par oplysninger:

Vi mødes i klublokalet onsdag den 22/2 kl. (senere) for at tømme klublokalet for de ting, vi skal have med. Derefter kører vi i samlet flok til Bella Center for at lede efter vort nye hjem. Tag godt med tøj på, da det kan være koldt, da portene åbnes hele tiden. Tag mad med, da der ikke kan købes noget (og hvis der kan så er det ret dyrt). Men kaffen laver vi selv under udstillingen. Klubben medbringer øl og vand. Jeg glæder mig og håber at se rigtig mange medlemmer nye som gamle. Jeg skal nok bidrage med flere oplysninger, så snart jeg hører nyt.

OBS!  Tilmeldingen kan ske til mig claus3@a.cirque.tv. Det vil være dejligt, hvis I kan oplyse om hvilke dage I har mulighed for at være på standen. Alle modeller skal vi have på standen senest torsdag d. 23, så vi er klar til åbningen d. 24.  Når I tilmelder modeller, så husk hvilken type (f.eks. marinefartøj) længde og bredde, og skala (hvis I har den ).

Det vil også være en god ide hvis I har originalens og modellens historie så skriv lidt om det.  Vi skal nok hjælpe med opsætning hvis I har problemer med det

Hilsen Claus. Mobil. 30206861