Ny hjemmeside

Så er den nye hjemmeside kommet i luften, og der vil over de næste dage og uger komme mere information på hjemmesiden.

De oplysninger, som der var på den gamle hjemmeside, vil blive gennemgået og relevant information vil blive lagt på den nye hjemmeside.

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye hjemmeside, og hvis du har kommentarer eller forslag, er du meget velkommen til at give dem til formanden (Thomas) eller webmaster (Carsten).

 

21 kommentarer til “Ny hjemmeside”

 1. Rigtig flot ny hjemmeside, den kan vi kun være super stolte af, kanon godt arbejde af de ansvarlige.

 2. tillykke med den nye side.
  den er jo super flot og måske også lidt tiltrængt.

 3. Hej med Jer der har lavet Vores nye hjemmeside.
  Det tegner rigtigt godt. Den virker mere overskueligt end før, og ser meget bedre ud. I er bare gode.

  Mvh. Søulken Ole Knudsen

 4. Fedt, at i er hoppet på google bølgen 🙂

  Jeg har smidt jeres side på skalamodelbaade.dk så sidste nye indlæg også står ude i siden 🙂

  Ser rigtig godt ud… Tillykke med siden 🙂

  • Tak for de pæne ord!

   Og ganske glimrende, at du har lavet forbindelse til VMK hjemmesiden fra Skalamodelbaade.dk.

   (PS: Det er ikke Google-bølgen, som VMK er på – det er WordPress 🙂 )

   • Hehe ok…
    Men så er wordpress hoppet på google bølgen… Det ligner i hvert fald… 🙂

    Det er smart med billederne på forsiden… 🙂

 5. Det der mangle på på den ny hjemmeside er det, at fange et nyt måske medlem indenfor 5 sek. Tekst og billeder skal signalisere at du er velkommen, som begynder, eller som ekspert i afrikanske krigsskibe. Hjemmesider er der milioner af, vores skal blive bedre! 333jens

  • Hej Jens
   Vi arbejder løbende på at forbedre hjemmesiden, og dine kommentarer er gode. Kan du komme med mere konkrete forslag til hvordan?

   Et konkret tiltag, som vi har gennemført er, at alle kommentarer skal godkendes af webmaster, for derved undgår vi, at vores hjemmeside bliver fyldt med spam, reklamer eller at den bliver troll’et.

 6. Undgå billeder fra Graupner og Robbe. De er for meget glansbilleder. der er billeder nok, vælg billeder taget af VMK´s medlemmer.

 7. Den ny hjemmeside skal fange bredt. Men som man kan se på diverse forum, optræder huller i jorden som eksperter. Vi skal finde en måde, så alle spørgsmål, for et fornuftigt svar. Men samtidigt skal alle kunne komme med deres bidrag.

  • Helt enig!

   Bestyrelsen har dog besluttet i forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside, at spørgsmål mellem medlemmer ikke skal være en del af hjemmesiden – til dette har vi nemlig allerede et godt forum: http://modelskibsforum.dk/

   Flere af bestyrelsens medlemmer er allerede oprettet som brugere, lige som flere medlemmer. Fordelen ved forum er, at vi også får input fra andre.

   Men det er selvfølgelig ingen garanti for “huller i jorden” (som du kalder det).

   Er der emner af fælles interesse for klubbens medlemmer, vil der blive oprettet en side/et indlæg på vores hjemmeside.

 8. der skulle også være en afdeling for medlemmernes nye projekter, altså hvor de kan sætte billeder ind af deres nye projekt , så alle kan se hvordan det skrider frem.

  • Ideen er god. Og det kan allerede lade sig gøre, da du (og andre) blot skal sende billederne til Webmaster. Derefter bliver billederne lagt ind i medlemmernes Galleri (menuen Medier->Medlemmernes skibe). Så kan alle se modellen fra start til slut.

Der er lukket for kommentarer.