Kunne dette være noget?

Hej med Jer,

Da vores Sea-Jet race er ikke lige super godt (ikke mange deltager og racerne går meget hurtig i stykker) kunne et race med sejlbåde måske være noget. Her kan alle være med, da det ikke går så stærkt og det med sejl er jo også lidt hyggeligt.

Der er en model fra Graupner: Micro Magic Tuningsversion (varenr. 2014). Den er 535 mm lang, 180 mm bred, 980 mm høj, vejer 910 gram og har en sejlflade på 1450 cm2. Prisen er p.t. ca. 1.589,- kr.

Størrelsen gør det muligt at transportere modellen på bagsædet af de fleste personbiler.

Den findes også i en racer-udgave – Carbon Edition – hvor mange dele er lavet af kulfiber (varenr. 2014.C), hvor prisen ligger på ca. 1.285,- kr.

Desværre har Graupner rykket datoen igen med micro magic, jeg tro simpelhen ikke mere på dette, derfor har jeg aflyst alle micro magic bestillingerne hos Modelskibet. 

Jeg har købt mig en sejlskib op hos Modelskibet med navnet discovery, denne findes i 3 farver, blå, grøn og rød. Der er flere som har denne i klubben så lad os prøve at sejle lidt med dem. Det er meget nemt at samle, tager hvis man gøre det stil og roligt max. 20 minutter.

hilsen thomas