Vi besøger vores svenske venner lørdag den 28.juni, Nyt info!!!

Vi besøger vores svenske venner denne gang på et søfarts museet i sverige, syd fra Helsingborg. Vi sejler lige ud forran Råå museet, i havnen. Hvis i har nogle bord og stole, tag dem med. hvis i har lyst spiser vi lidt morgenmad her kl.9. køber noget brød og andre i dk. det er ved Mc Donalds og shell tanken.

deltager: Claus, Mogens, Thomas, Carsten og Anne, Bent I. og konen, Bjørn og konen, Bendt og Kurt.

malmö

Lørdag den 28 Juni. tiden kommer end nu.

Vi har ju också ett evenemang lördagen den 28 juni i Råå, det ligger mellan Landskrona og Helsingborg. Der er ett flott sjöfartsmuseum med mycket att kike på för jer. Mad og dryck finns och der er nemt att parkera. Ett smukt sted.

sverige 1 sverige 2

Jeg har meldt min ankomst, kører nok over broen, da det er billigere for mig. Hvem vil kører med? Man kan jo også kører via Helsingør hvis man ville. tilmeldingen til mig reichert@post12.tele.dk .

Inbjudan MMBK 14

Thomas og Helle, Bent I og Fruen kører selv.

hilsen thomas reichert