Festlig Fredag hos Kommunen.

Så skal der igen udstilles på Rådhuset fredag d. 14 september kl. 15.30 til 19.30. Vi skal i år være indendørs i modsætning til tidligere, og jeg præciserer at det KUN er udstilling, ingen form for sejladser denne dag. Vi mødes kl. 14.45 og sætter op så vi kan præsentere vore skibe på en flot måde. Det er samtidig NØDVENDIGT at jeg på forhånd ved hvor mange skibe I tager med, da antallet skal bruges til en quizz der foretages på stedet. Ligeledes er det nødvendigt at ALLE bliver på pladsen til kl. 19.30 da udtrækningen af 1 stk. modelskibsbyggesæt bliver foretaget på dette tidspunkt.

Har du lyst til at deltage, så send en mail til mig på nedenstående link, senest d. 12 september

Tilmelding: best1@vmk-rc.dk

Hilsen Mogens Krohn

Tilmeldte p.t. : Claus, Jean Claude, Mogens, Bjørn, PeerJan, Jan F., Carsten J., Johnny Hansen.

TILMELDING NU LUKKET.

OBS! Kun til aflæsning parkering er IKKE tilladt. Brug evt. station centerets parkeringskælder. OBS! Der må IKKE køres ind på pladsen før kl. 14.30 HUSK DET!